15.10.2019
Szkolenie adresowane jest do: intendentów, dietetyków; kierowników stołówek w szpitalach, w domach pomocy społecznej, stołówek pracowniczych i przyzakładowych; firm cateringowych dostarczających żywność do zakładów żywienia zbiorowego typu zamkniętego, kierowników kuchni i kucharzy zaangażowanych w proces ustalania jadłospisów. Szkolenie przygotowane jest, jako dwudniowe kompendium wiedzy z zakresu prawidłowego żywienia zbiorowego osób starszych i chorych. Integralną częścią szkolenia są ćwiczenia w zakresie umiejętności niezbędnych dla osób odpowiedzialnych za żywienie zbiorowe osób starszych i chorych. Czas trwania szkolenia to 2 dni w terminie 27-28.11.2019. Miejsce: Centrum Szkoleniowe Edu-Punkt w Słupsku, ul. Przemysłowa 100, budynek Zespołu Szkól Ponadgimnazjalnych. Koszt szkolenia to 450,00zł brutto/os lub 350,00zł. Szczegóły patrz tu: http://edu-punkt.pl/?page_id=415. Kontakt w sprawie szkolenia 607920800, email: edupunkt.slupsk@gmail.com
450 zł